1. Door artikelen bij bettysokken.nl te bestellen, accepteert u deze algemene voorwaarden.

2. Productinformatie en prijzen:

Al onze prijzen zijn in Euro’s en inclusief BTW.

Wij besteden de grootst mogelijke aandacht aan de juiste vermelding van onze prijzen, modellen, types, maten, kleuren etc.

Als blijkt dat er fouten zijn gemaakt bij de vermelding, houden wij ons het recht voor de artikelen niet te leveren. U ontvangt in dit geval z.s.m. bericht en de juiste informatie.

3. Levertijden en voorraad:

Indien u het totale bedrag vooruit betaalt dan verzenden wij uw bestelling zodra het bedrag op onze rekening staat en ontvangt u uw bestelling z.s.m. en in ieder geval binnen 3 - 5 werkdagen (in geval van afwijking brengen wij u hiervan op de hoogte).

Indien u kiest voor de optie "achteraf betalen" (via Klarna), dan verzenden wij uw bestelling binnen 3 - 5 werkdagen dat u uw bestelling bij ons heeft geplaatst.

Mocht een product onverhoopt niet op voorraad zijn, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor een alternatieve leverdatum.

4. Verzendkosten:

Verzend- en administratiekosten binnen Nederland:

€ 4.95 per bestelling. Bij bestellingen vanaf € 35,- brengen wij geen verzendkosten in rekening. Let op: Wanneer u kiest voor " achteraf betalen" via Klarna dan brengen wij €1,00 extra aan administratiekosten in rekening.

Verzend- en administratiekosten naar België.:

€ 6.95 per bestelling. Bij bestellingen vanaf € 35,- brengen wij geen verzendkosten in rekening. Let op: Wanneer u kiest voor " achteraf betalen" via Klarna dan brengen wij €1,00 extra aan administratiekosten in rekening.

Verzend- en administratiekosten naar Duitsland.:

€ 6.95 per bestelling. Bij bestellingen vanaf € 35,- brengen wij geen verzendkosten in rekening. Let op: Wanneer u kiest voor " achteraf betalen" via Klarna dan brengen wij €1,00 extra aan administratiekosten in rekening.

5. Garantie:

Op al uw aankopen ontvangt u de fabrieksgarantie.

6. Garantie:

Kleuren van producten kunnen afwijken van de afbeelding.

7. Retourneren en ruilen:

Binnen 14 dagen kunt u het gekochte met schriftelijke opgave van reden onaangebroken en in de originele verpakking terugsturen. De verzendkosten worden u echter wel in rekening gebracht, ook dient u zelf de verzendkosten van de retourzending te betalen. De periode van 14 dagen gaat in op de dag dat u het bestelde ontvangt. Door ons onjuist verzonden artikelen, incomplete zendingen en andere afwijkingen van uw opdracht dient u binnen 3 werkdagen na ontvangst per e-mail te melden. Geef duidelijk aan wat er mis is, wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op en zullen duidelijk aangeven hoe we e.e.a. zullen oplossen. Indien de oorzaak bij ons ligt, zullen wij de verzendkosten voor onze rekening nemen. Wij zullen, behoudens wettelijke verplichtingen, géén artikelen terugnemen die gebruikt zijn, zulks ter beoordeling van BETTY SOKKEN.

Bewaar de originele verpakking van de artikelen, verwijder geen labels en zorg voor een goede verpakking bij een eventuele retourzending. Defecte ontvangen artikelen kunt u binnen 7 dagen na ontvangst retourneren. De verzendkosten zijn in dat geval voor onze rekening. Indien u in aanmerking komt voor terugbetaling, vindt dat uiterlijk binnen 30 dagen plaats.

8. Privacy:

Bettysokken.nl behandelt persoonlijke gegevens van de afnemer strikt vertrouwelijk en stelt de gegevens niet ter beschikking aan derden

Indien u kiest voor "achteraf betalen" via Klarna is het mogelijk dat wij persoonlijke gegevens, die enkel bijdragen aan het kunnen voltooien van uw bestelling, doorgeven aan Klarna. Deze gegevens worden strikt uitgewisseld voor dit doel. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de algemene voorwaarden, zoals opgesteld door Klarna (https://www.klarna.com/nl/voorwaarden/)

Adres BETTY SOKKEN : Laurierhof 20, 7641XB Wierden(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2016 - 2024 Betty Sokken | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel